Menu

BLIV TRÆNER

image

Bliv træner eller hjælpetræner

Vi er glade for, at du ønsker at være træner eller hjælpetræner i Ebeltoft Fodboldklub

Vi søger personer i alle aldre, som ønsker at blive træner eller allerede har erfaring som træner. Desuden er det vigtigt, at du kan lide at arbejde med børn og vil hjælpe os med at omsætte klubbens værdisæt og børnepolitik til glæde for klubbens børn, unge og klubbens øvrige medlemmer.

Bliv en del af fællesskabet i klubben og vær med til at gøre en forskel for byens og kommunens børn og unge. Samtidig får du selv mulighed for at udvikle dig som menneske og træner.

Der er ikke særlige krav til din uddannelse. Måske har du som forældre lyst til at engagere dig i arbejdet med de unge og blive en del af fællesskabet. For at komme i gang kan du evt. begynde som hjælpetræner på et hold.  Holdets træner vil hjælpe dig i gang og støtte dig undervejs.

Hvis du selv har spillet fodbold eller har anden erfaring fra arbejdet med børn og unge er det lettere at komme i gang og du kan begynde som træner på et hold med lidt støtte fra en af klubbens trænere.

Uddannelse

Alle nye trænere tilbydes gratis trænerkursus. Det grundlæggende kursus betegnet C1 varer kun nogle få timer og kan afholdes i klubben med instruktører fra DBU.

Uddannelsestilbud til klubbens unge trænere

Klubben betaler også for et videre uddannelsesforløb. Det tilbud er især til klubbens unge trænere der planlægger at virke som trænere på et højere niveau og måske gøre trænergerningen til en levevej eller bierhverv.

Sådan kommer du i gang

Træner for børn

Ønsker du at engagere dig i arbejdet med de helt unge fodboldspillere i alderen fra 3- 6 eller 7-12 år så kontakt med Klubbens børneudviklingstræner Viggo Tømmerås på  22132436 eller Mail: viggo@tojtryk.dk

Træner for unge

Ønsker du at blive træner eller hjælpetræner på et fodboldhold med unge i alderen fra 12 -19 år så kontakt ungdomsansvarlig træner Heine Skovbak på nummer: 21171627 eller mail: skovbak.iversen@gmail.com

eller bestyrelsesmedlem Tobias Husted Lüdeking, på nummer: 41183715 eller mail: tobiashusted@gmail.com

Træner for seniorer  

Ønsker du at blive træner for seniorer, så kontakt formanden på 40264871 eller formand.ebeltoftfodbold@gmail.com

 

Træner for old girls og boys og særlige grupper 

Ønsker du at blive træner for old girls og boys, så kontakt formanden på 40264871 eller formand.ebeltoftfodbold@gmail.com

 

Sådan tilmelder du dig

  • Oprette et DBU-login, hvis du ikke allerede har et via dette link:  https://mit.dbu.dk
  • Så kontakter du kasserer Niklas Bitch, som skal bruge dit CPR nummer, og andre stam data. Niklas kan kontaktes på 25774500 og kasserer.ebeltoftfodbold@gmail.com
  • Når vi har dine DBU- og supplerende oplysninger indhenter vi den lovpligtige børneattest. Du modtager en meddelelse fra politiet i eBoks. Den skal godkendes, hvorefter vi får besked at du lovligt kan arbejde med børn og unge (attesten fornyes årligt):

Når du er blevet godkendt som træner, vil du blive oprettet i klubben og sættes på et hold og fremgå af holdsiden. Først herefter er du officielt træner.

 

Vi glæder os til at møde dig!

 

 

Luk